Пет години танцова формация „Хоуп” в снимки, купи и медали

Ансамбълът към читалището представи богата фолклорна програма във второто издание на фестивала „Златен грозд”
февруари 18, 2013
Тhe Hopers спечели квота за участие на световното първенство по танци
март 15, 2013
Покажи всички

Пет години танцова формация „Хоуп” в снимки, купи и медали

Народно читалище „Отец Паисий-1919” проведе изложба на снимки, купи и медали по случай 5-годишнината от създаването на Танцова формация „Хоуп” . Събитието се състоя на 24 февруари във фоайето  на Дома на културата. В изложбата бяха включени снимки от първата до последната изява на състава. Гостите имаха възможността да видят и докоснат всички купи и медали, спечелени от формацията през изминалите годините. Много от тях се снимаха за спомен и с най-добрите индивидуални състезатели от групата. 

В допълнение на това бяха изложени и рисунките, с които повече от 50 деца участваха в конкурса на тема „Аз танцувам”. Бяха връчени парични и предметни награди на най-добрите участници в трите раздела на конкурса- рисунка, колаж и литературна творба, предоставени от ръководителката на Танцова формация „Хоуп” – Невена Станкова. 

За всеки участник НЧ „Отец Паисий-1919” предостави диплом за участие.

„Радвам се, че поощрихме децата да участват в нещо друго, освен танците, и да покажат и другите си таланти. Гордея се, че Сандански има толкова талантливи деца, които имат желание да участват в подобни конкурси. Благодаря на всички участници и им пожелавам да продължават да бъдат такива инициативни и талантливи деца!”, сподели Станкова.