Коледни тържества в Читалище „Отец Паисий”

Републикански титли по хип-хоп за читалищната група „Хоуп”
декември 14, 2009
Читалище „Отец Паисий” Ви дава възможност да бъдете себе си в Клуб „Леб и вино”. Не само за вашите деца, помислете и за вас самите!
януари 8, 2010
Покажи всички

Коледни тържества в Читалище „Отец Паисий”

Читалище „Отец Паисий“ отпразнува Коледа с поредица от тържества. Едно от тях – Коледно парти, в дискотека „Даун Таун“ се  проведе на 19 декември. Празникът беше невероятно вълнуващ за малчуганите. Децата се порадваха на много игри, песни, танци и изненади. dscn00365В края на празненството пристигна Дядо Коледа, който поздрави децата с настъпването на най-светлите празници в годината – Рождество Христово и Нова година. След това заедно със своята помощница – Снежанка поднесоха лакомства на малките самодейци.

На следващия ден Детските състави /детски народен хор, школа по пиано, Вокална група „Звънче“  и Танцова формация „Хоуп“/ се изявиха успeшно с представянето си пред многобройна публика в конферентната зала на Интерхотел „Сандански“. Децата показаха  много добри резултати и с участието си доказаха, че провежданите редовно от тях репетиции в залите на Дома на културата не са били напразни.

В Коледния концерт изнесен в Дома на културата на 22 декември  пък участваха Ансамбълът за народни песни и танци „Никола Вапцаров“, Трио „Sway“ и Детски танцов състав „Празник“.

На връх Коледа АНПТ „Никола Вапцаров“ зарадва гостите на Интирхотел „Сандански“ с празнична програма.