НОВИНИ

Коледни тържества в Читалище „Отец Паисий”

28.12.2009

Читалище „Отец Паисий“ отпразнува Коледа с поредица от тържества. Едно от тях – Коледно парти, в дискотека „Даун Таун“ се  проведе на 19 декември. Празникът беше невероятно вълнуващ за малчуганите. Децата се порадваха на много игри, песни, танци и изненади. dscn00365В края на празненството пристигна Дядо Коледа, който поздрави децата с настъпването на най-светлите празници в годината – Рождество Христово и Нова година. След това заедно със своята помощница - Снежанка поднесоха лакомства на малките самодейци. (още…)

Републикански титли по хип-хоп за читалищната група „Хоуп”

14.12.2009

sequence-01-300x240Танцова формация „Хоуп“ с ръководител Невена Станкова при Читалище „Отец Паисий“, гр. Сандански спечели два златни медала на 4-я национален турнир по хип-хоп „Предколедна танцова фиеста“.  Състезанието се проведе в гр. Перник и в него участваха повече от 500 танцьори от 25 колектива от цялата страна, разпределени в различни възрастови групи и танцови категории.  ТФ „Хоуп “ мери сили с най- добрите хип-хоп състави в България като The Center, The Scary Shadows- Стара Загора, Forsite crew- Бургас, Galaxico- Димитровград и още много други. (още…)

Дядо Коледа и Снежанка пристигат…

10.12.2009

36582417_6e6e2a5ff5442Читалище „Отец Паисий“ ще ви помогне да зарадвате малки и големи с посещението на Дядо Коледа и Снежанка!

Не пропускайте тази възможност!

Дядо Коледа и Снежанка могат да станат част от Вашата зимна приказка. Те ще дойдат там, където пожелаете и ще бъдат част от Вашия празник! (още…)

Препоръчителен списък „Бяла Коледа”

01.12.2009

Бибилиотеката при читалище „Отец Паисий“

Детски отдел

предлага на вниманието на

МАЛКИТЕ ЧИТАТЕЛИ

Препоръчителен списък

„БЯЛА КОЛЕДА“

(още…)